CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 27, 2011

27 Januari 2011 sama dengan (=) genab sebulan menjadi Pelajar UiTM KBM




ASSALAMUALAIKUM

tengah-tengah malam time roommates sedang nyenyak dibuai mimpi yang sangat indah, aku gigih update blog yang dah sangat, sangat, sangat lama tak hupdate!!! wireless sila jangan lembab macam siput okey??

pejam celik, pejam celik dah sebulan aku di ' World Heritage City'. So far ALHAMDULILLAH semuanya baik-baik-belaka. ^__^

roommates baik, housemates baik, classmates baik, lecturers baik, mmm (apa lagi yang baik???), makanan baik dan, dan SEMUA BAIK la..!!!

esok, jumaat, yer penghulu segala hari, yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, balik PERAk menaiki KENDERAAN AWAM yer kawan-kawan semua.

idea dah terbang sebab dekat KBM banyak sangat angin. memang sejuk ualls dekat sini!!
so, chow!!!

4 ulasan:

Maizatul Akma said...

welcome back babe !

FS said...

Patutnya you tulis, di saat roommates you yang cantik2 dan baik2 ni sedang beradu dengan indah rupanya. hahaha

Lambat betul you nak hhhhhhupdate!

FAIRUS BINTI SABRAN said...

mai~ thank you baby!!!hehe

FAIRUS BINTI SABRAN said...

Fatin Syuhada~ you bace blog i ke?? malunyerrr I..haha..

ok, next entry i taip ayat you okey??kih3