CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 31, 2011

pertunangan Faisal Bin Sabran a.k.a Chik & kak esyah

assalamualaikum

29 Januari 2010

Selamat Bertunang to my brother yang kecik-kecik daripada adik beliau yang agak besar.. semoga cepat kahwin sebab tak sabar nak tunggu kelahiran anak sedara perempuan pulak nanti..hehe..(jauh giler pikir)haha

majlis agak lain sebab buat waktu 'malam'. rombongan pon pi konvoi waktu-waktu malam. tapi agak sedih sebab adam's family tak dapat join. takdaklah geng nak sembang-sembang rancak..huhuhu

apa-apa pun thank you very much kepada pakcik-pakcik, makcik-makcik, kakak-kakak, abang-abang yang banyak tolong-tolong untuk menjayakan majlis tersebut. (on behalf chik)..... kelasss lahhhhh..u alls..hehe

to my sweetheart, thank you sebab sudi join dan simpan buah-buahan tempatan untuk i..hehe.. sangat terharu!!!!


salah satu hobi = tangkap gambar sebab cita-cita nak jadi gambargrapher dan memiliki DSLR sendiri..haha.. berangan dulu


ni hantaran daripada pihak perempuan untuk pihak kami (pihak lelaki). disebabkan aku gambargrapher terbaik (ouuu peleaseee lah!!!..), tak sempat tangkap gambar yang lain. tinggal ni je...hahahahaha... yang penting ada!!!!! kih3.. tema mereka = purple




jeng-jeng-jeng......... tu dia cincin Emas bertatahkan berlian habib dan permata mutiara rafflesia..(auta lebih)haha...



ehem-ehem, bismillahirahmanirahim, SAH!!!! dah bertunang kak esyah cantik manis dengan abang chik saya yer... tahniah!!



majlis tawar-menawar eh silap majlis Perbincangan telah berlangsung.. dari kiri abah, along jamaluddin a.k.a Tok Imam kat Felda Ijok a.k.a pemenang kitchen lanscape kat MAHA hari tu, pak cik Syukor a.k.a Ketua Kampung, paklong dan pakcik baju melayu hijau tu wakil sebelah perempuan & yang nampak kopiah putih tu ayah kak esyah..(cikgu Manan)



semua barang-barang hantaran = MAKANAN. yummy.. tapi bagi orang..huhu. atas ni agak special dan unik, AGAr-aGAr TEMBIKAI.. kredit to makcik nah, my jiran



ni semua hantaran yang dibuat sendiri oleh chik. katanya " chik yang bertunang, chik nak buat sendirilah supaya rasa sangat bernilai"


dan lagi


dan lagi


TAHNIAH dan Selamat Bertunang. Semoga Cepat Kahwin. amin

4 ulasan:

FS said...

Cakap SELAMAT BERTUNANG dekat abang kau ;)

FAIRUS BINTI SABRAN said...

okey roommate cun!!!

azida shaida said...

wah best2..ni yg buat berkobar-kobar nk tunang gak nie..hihi

FAIRUS BINTI SABRAN said...

haha, weyh, cepat2 la bertunang....aku tak sabar nak datang ni!!!!!